Homo Ludens : από τα videogames στην αρχιτεκτονική - Πατεράκης, Μανώλης ([χ.ό.], 2004)
[Διερεύνηση των σχέσεων μεταξύ του παιχνιδιού και του χώρου και ειδικότερα μεταξύ βιντεοπαιχνιδιού, ψηφιακού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής.]