Κριτική προσέγγιση στο dada και τον Marcel Duchamp - Τσαπάρας, Ιάκωβος ([χ.ό.], 2004)
[Πρόκειται για μια κριτική προσέγγιση στο dada και αναφορά στην πορεία του κινήματος και των σημαντικότερων καλλιτεχνών και μια εμβάθυνση στον Marcel Duchamp και στα πιο ριζοσπαστικά έργα του.]