Η μετά..Αθήνα του 2004 : η μεταμόρφωση του Φαληρικού όρμου - Σαΐτη, Τατιάνα ([χ.ό.], 2004)
[Η Αθήνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004. Κριτική, αντιδράσεις, εναλλακτικές προτάσεις που υπήρξαν. Πολεοδομική αξιολόγηση της εξέλιξης της αυτογραμμής του Φαληρικού όρμου.]