Επανάχρηση βιομηχανικών χώρων για πολιτιστικές χρήσεις - Βλάχος, Παναγιώτης ([χ.ό.], 2004)
[Επανάχρηση - μετατροπή βιομηχανικών χώρων κυρίως για πολιτιστικές (μουσειακές) χρήσεις από κρατικούς και δημοτικούς φορείς ή από ιδιώτες και η ύπαρξη ενός δικτύου ανεξάρτητων πολιτιστικών κέντρων σε βιομηχανικά κελύφη.]