Τέτσης Παναγιώτης - Κουβαριώτη, Μαρία Βασιλική ([χ.ό.], 2004)
[Μέσα σε αυτό το τεύχος γίνεται η προσπάθεια μιας συνοπτικής απεικόνισης του έργου και της πορείας του Π. Τέτση από τη γέννηση της καλλιτεχνικής του δημιουργίας μέχρι σήμερα.]