Νέα περιοχή κατοικίας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης - Δρόσου, Άννα
[ Το θέμα έχει ως αντικείμενο την οργάνωση και τη διαμόρφωση μιας αδόμητης περιοχής της Θεσσαλονίκης (Πυλαία) μέσα στα πλαίσια επέκτασης που χαρακτηρίζει την πόλη.]