Μετατροπή παλιού σαπωνοποιείου στο Ρέθυμνο σε χώρο καλλιτεχνικής απασχόλησης νέων - Ζαχαροπούλου, Αγγελική
[ Μετατροπή ενός υπάρχοντος κελύφους σε χώρο ομαδικής και συλλογικής εργασίας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κέντρο που θα αποτελεί μεταβατικό στάδιο μεταξύ επαγγελματισμού και ερασιτεχνισμού και θα έχει πειραματικό χαρακτήρα. Βασικό προβληματισμό αποτέλεσε η ένταξη στο φυσικό και αστικό χώρο, η επέμβαση σε υπάρχον κτήριο και η διατήρηση και αξιολόγηση των σημαντικών του συστατικών, η προσπελασιμότητα στο συγκρότημα ως φυσική συνέχεια της πόλης, η σχέση κλειστού-ανοιχτού.]