Ξενώνες και κέντρο αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στην Αβία Μεσσηνίας - Ζώρα, Άννα
[Πρόκειται για ένα κέντρο αποθεραπείας ανθρώπων που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό και οι οποίοι προέρχονται από ένα τραυματισμό. Αποτελείται από ξενώνες που γίνονται σε παλιές κατοικίες της περιοχής κατόπιν αποκατάστασης και διαμόρφωσής τους και από το θεραπευτικό κέντρο που στεγάζεται σε καινούριο κτίριο ειδικά ενταγμένο σε ένα ευαίσθητο και ιδιαίτερου κάλους φυσικό περιβάλλον.]