Αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο στη θέση του Παναθηναϊκού - Αντωνίου, Εύβοια
[Ανάπλαση της περιοχής Παναθηναϊκου-Κουντουριώτικων μετα την απομάκρυνση του γηπέδου.Δημιουργία κεντρικού άξονα πρόσβασης προς τον Λυκαβηττό και στέγαση αθλητικών και πολιτιστικών λειτουργιών, υπερτοπικού και τοπικού χαρακτήρα.]