Εκθεσιακός χώρος ελληνικής παραδοσιακής ναυπηγικής - Μωραΐτου, Άννα
[Δημιουργία ενός κτιρίου περιπάτου που θα επιτρέπει την οπτική και φυσική κατάβαση προς τη θάλασσα. Πρόκειται για μια μελέτη ανάμεσα στο βιομηχανικό και φυσικό τοπίο. Για έναν επαναπροσδιορισμό της σχέσης τεχνητού και φυσικού, πόλης και θάλασσας, κτιρίου και εδάφους, σκιάς και φωτός.]