Πορεία στον ελαιώνα της Άμφισσας : θέα από το καταφύγιο - Γαβαλά, Βασιλική
[Το θέμα πραγματεύεται την κίνηση του ανθρώπου μέσα στο φυσικό τοπίο. Με αφορμή το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε5 που ξεκινά από τους Δελφούς και καταλήγει στην Ιτέα. Το σενάριο είναι η εκτροπή του μονοπατιού και η διαμόρφωση κατασκευών-παρατηρητηρίων του ελαιώνα πάνω στο βράχο καθώς και ένα καταφύγιο σκαμμένο στο βράχο.]