Μουσείο ναυπηγοξυλουργικής τέχνης στο Πέραμα - Δασκαλάκη, Γεωργία
[Η εργασία αφορά τη μελέτη ενός μουσείου ξυλοναυπηγικής τέχνης στο νοτιοδυτικό άκρο της πόλης του Περάματος. Στους χώρους του μουσείου περιλαμβάνονται τρεις κύριες αίθουσες έκθεσης τριών παραδοσιακών σκαφών καθώς και έξι δευτερεύουσες ενότητες έκθεσης, που αφορούν την ιστορία της ναυπηγικής τέχνης και τη διαδικασία κατασκευής του σκαριού.]