Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου - Κοκκίνη, Αγγελική
[Καταρχήν επιλέχθηκε η θέση του κτιρίου που περιλαμβάνει την κεντρική υπηρεσία της βιβλιοθήκης και το παράρτημα της Τρίπολης. Μελετήθηκε η λειτουργία του κτιρίου σε διαδοχικές φάσεις ανάπτυξης του campus στο οποίο εντάσσεται. Συνθετικές αρχές ήταν η ένταξη του κτιρίου στο τοπίο και στο ιστό του campus.]