Αστεροσκοπείο στον Χελμό - Παπαδάκη, Ηλιάνα
[Το "αστεροσκοπείο στον Χελμό" είναι ένα κτίριο υποστηρικτικής λειτουργίας ως προς τον "Αρίσταρχο" ένα τηλεσκόπιο 2,3 μ. που εγκαθίσταται στην περιοχή του Χελμού. Επίσης είναι εκπαιδευτικό αστεροσκοπείο.]