Αναλογίες μουσικής και αρχιτεκτονικής στο έργο του Ιάννη Ξενάκη - Αλεξανδράκης, Διογένης ([χ.ό.], 2004)
[Διερεύνηση της σχέσης της τέχνης της μουσικής και της αρχιτεκτονικής στο έργο του Ιωάννη Ξενάκη.]