Η έννοια της φύσης στο έργο του Calatrava - Βαμβακά, Αικατερίνη ([χ.ό.], 2004)
[Πώς η παρατήρηση της φύσης έχει επηρεάσει τον αρχιτέκτονα Calatrava στον τρόπο με τον οποίο συνθέτει τα κτίρια και τις γέφυρές του. Ποιές μορφές "παίρνει" από τη φύση και τις ενσωματώνει στα κτίριά του.]