Τεχνικές φωτισμού στην ψηφιακή τρισδιάστατη αρχιτεκτονική - Λυμπρίτη, Ειρήνη ([χ.ό.], 2003)
[Ο φωτισμός στο περιβάλλον του υπολογιστή. Διευκολύνσεις για το μηχανικό του σήμερα. Τρόποι ανάδειξης ψηφιακών τεχνικών φωτισμού.]