Μη χρονολογικές διαδρομές : η εγγραφή του αβέβαιου - Βεριγάκης, Διογένης ([χ.ό.], 2004)
[Η εργασία αυτή επιχειρεί να διερευνήσει το αποτέλεσμα που έχει η ρήξη του χρονολογικού τρόπου αφήγησης στην αισθητική και παράλληλα στη χωρική εμπειρία. Μια ταινία, ένα κτίριο-μνημείο και ένα μυθιστόρημα στα οποία η ανάγνωση δε γίνεται μέσα από γραμμικές διαδρομές και η ανασύνθεση της πλοκής παραμένει περιττή.]