Marcel Duchamp ο μηχανικός του χαμένου χρόνου : ένας αιώνας μετά - Ραυτόπουλος, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2004)
[Μια αναδρομή στην πορεία του σημαντικότερου καλλιτέχνη του εικοστού αιώνα και πώς επηρρέασε και οδήγησε τη μοντέρνα τέχνη μέχρι και την εποχή μας.]