Νηπιαγωγείο στο Μεταξουργείο - Αδάμου, Βασιλική
[Η διπλωματική προτείνει τη δημιουργία ολοήμερου νηπιαγωγείου (ώρες λειτουργείας 8:30-15:30) που περιλαμβάνει 2 αίθουσες διδασκαλίας, χώρο καλλιτεχνικών, τραπεζαρία και χώρο ξεκούρασης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και βιβλιοθήκη για το νηπιαγωγείο και το κοινό. Επίσης μεγάλο υπαίθριο χώρο, όπου πραγματοποιούνται προγραμματικές δραστηριότητες.]