Σιδηροδρομικό κέντρο Αχαρνών - Μουρτζούκου, Ελένη
[Σταθμός τρένων στο κόμβο Αχαρνών. Σημείο κομβικό, όπου θα συναντιούνται όλες οι σιδηροδρομικές γραμμές, υπεραστικές και προαστιακές. Περιλαμβάνει χώρους αναμονής, εστιατόριο, καφέτέρια, μικρό ξενοδοχείο, εμπορικά καταστήματα.]