Κέντρο μουσικής στο Δήμο Ζωγράφου - Ζηρογιάννη, Θεοδώρα
[Το οικόπεδο βρίκεται στα όρια του Δήμου Ζωγράφου και της Πανεπιστημιούπολης. Είναι απομεινάρι του φυσικού τοπίου της Πανεπιστημιούπολης και επιλέκτηκε να μελετηθεί ένα κέντρο μουσικής με μία αίθουσα συναυλιών (θέατρο) και ένα ωδείο με μουσική βιβλιοθήκη. Οργανώθηκαν εκατέρωθεν ενός κεντρικού άξονα που οδηγούσε στην κορυφή του λόφου.]