Η αρχιτεκτονική σε περιβάλλον τεχνητής βαρύτητας - Παϊσίου, Σοφία ([χ.ό.], 2004)
[Α:Γιατί επιλέγεται η λύση της τεχνητής βαρύτητας και πώς επιτυγχάνεται. Β:Οι ιδιαιτερότητες του χώρου. Γ:Η θέση της αρχιτεκτονικής. Δ:Εργαλεία χειρισμου ιδιαιτεροτήτων, αντίληψη-αρχέτυπα. Ε:Λύσεις για το νέο περιβάλλον. ΣΤ:Εφαρμογή στο μοναδιακό τμήμα συνθετικής αρχιτεκτονικής διαδικασίας στο αρχιτεκτονικό δωμάτιο.]