Οικείοι τόποι : ο δημιουργός, ο χρήστης και το πρόβλημα της ευέλικτης κατοίκησης - Λιόλιου, Βασιλική ([χ.ό.], 2004)
[Περιγράφεται η οικειότητα του χώρου της κατοικίας, αναλύοντας τις σχέσεις δημιουργού της και χρήστη της. Αναλύεται επίσης το παράδειγμα της ευελιξίας στην κατοικία σαν μια προσχεδιασμένη προς οικειοποίηση μορφή, από τον αρχιτέκτονα για το χρήστη.]