Αστικά δωμάτια : παρόχθια έργα στη Ljubljana - Μπέκα, Μαρία ([χ.ό.], 2004)
[Πρόκειται για έναν εναλλακτικό χώρο τέχνης στην κλειστή όχθη του ποταμού Ljubljanica στη Ljubljana της Σλοβενίας. Η μελέτη είναι θεωρητική, πραγματοποιήθηκε από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Παππούλια και πραγματεύεται τη σχέση της σύγχρονης τέχνης με την πόλη και τον κάτοικο, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του "μουσείου" σήμερα.]