Η τάξη και η ευελιξία στην κατοικία - Πετειναρέλης, Αλέξανδρος ([χ.ό.], 2004)
[Νέα συστήματα και προσεγγίσεις για μια πιο ευέλικτη-ελαστική κάτοψη. Η χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογικών κατασκευαστικών μεθόδων. ]