Αστικός χώρος/ κοινωνικές δομές : πολυπολιτισμική Αθήνα - Φασσέας, Νίκος ([χ.ό.], 2004)
[Μια σχέση μεταξύ του αστικού χώρου και κοινωνικών δομών. Προσέγγιση στο θέμα της πολυπολιτισμικότητας στην Αθήνα.]