Το χρώμα στους τοίχους του Ricardo Legorreta - Γεωργιάδη, Χριστίνα ([χ.ό.], 2004)
[Αρχικά εξετάζονται τα χρώματα και οι ιδιότητες τους. Στη συνέχεια αναλύεται ο ρόλος τους στην αρχιτεκτονική. Ακολουθεί η περιγραφή της Μαξικάνικης παράδοσης και η ανάλυση μιας σειράς έργων του Μεξικανού αρχιτέκτονα R. Legorreta.]