Το εβραϊκό μουσείο του Libeskind στο Βερολίνο - Γκουτσαμπασούλη, Θεοδώρα ([χ.ό.], 2004)
[Αρχιτεκτονική αισθημάτων. Είναι μουσείο για την εβραϊκή ζωή και συμβολή στην γερμανική ιστορία το οποίο κινείται σε ένα καθαρά συμβολικό επίπεδο.]