Ο μύθος του τσιγγάνικου α-τόπου - Πανόπουλος, Παναγιώτης ([χ.ό.], 2004)
[Περιγραφή της οργάνωσης του χώρου των Τσιγγάνων σε σχέση με την κοινωνική τους δομή. Η σχέση του ευφήμερου με τις δομές των κελυφών, ο τρόπος αντιμετώπισης της υπαίθρου ως ζωτικό παράγοντα διαμόρφωσης κοινωνικής συμπεριφοράς και μελέτη-περιγραφή συγκεκριμένων περιπτώσεων.]