Ανακυκλώνοντας το παρελθόν : σύγχρονες αρχιτεκτονικές επεμβάσεις στο Βέλγιο - Μάρκου, Αγγελική ([χ.ό.], 2004)
[H αντιμετώπιση του ζητήματος της επανάχρησης στο Βέλγιο μέσα από 7 σύγχρονες επεμβάσεις της τελευταίας δεκαετίας.]