Lola rennt : ένα παιχνίδι με το χρόνο και την κάμερα - Γκάμα, Ελένη - Ελευθερία ([χ.ό.], 2004)
[Λεπτομερειακή μελέτη για τις μεθόδους έκφρασης και γλώσσας του κινηματογράφου μέσω της αναλυτικής διαδικασίας μέσω της ταινίας "Τρέξε Λόλα, Τρέξε".]