Φέρων οργανισμός από μέταλλο στην κατοικία - Καραντάνα, Ανθούλα ([χ.ό.], 2004)
[Aναλύθηκε το μέταλλο ως στοιχείο στον φέροντα οργανισμό (φ.ο.) αντιπροσωπευτικών κατοικιών από το εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα από πλευράς λειτουργείας, αισθητικής και μορφής. Η κατηγοριοποίηση σε 4 χρονολογικές ενότητες διασαφηνίζει την εξέλιξη του μεταλλικού φ.ο. από τους πειραματισμούς του μεσοπολέμου έως την ένταξή του στη σύγχρονη σχεδιαστική λογική. Διότι η υλοποίηση της αρχιτεκτονικής σκέψης προϋποθέτει γνώση των υλικών ώστε η χρήση τους να εξυπηρετεί τις εκάστοτε λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες.]