Μονάδα ανακύκλωσης στην Κορινθία - Κοσυφάκη, Θεοφανία
[ Κτιριακό συγκρότημα που περιλαμβάνει μονάδα ανακύκλωσης και κτίριο διοίκησης και αποθηκευτικούς χώρους. Στόχοι ήταν η λειτουργικότητα, η ένταξη στο φυσικό περιβάλλον και ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του κέντρου. Φιλοξενία και ξενάγηση μαθητών. Απρόσκοπτη και λειτουργική κίνηση απορριμματοφόρων.]