Στα Τουρκοβούνια - Κοκκίνη, Δάφνη
[Πρόκειται για μια διαδικασία προσέγγισης που φτάνει σε ένα ανοιχτό αποτέλεσμα, πρόταση πάνω στην οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να βασιστούν άλλες προτάσεις. Τα Τουρκοβούνια ενδείκνυνται για αυτή τη προσέγγιση μιας και είναι μια περιοχή κενή, μέσα στην καρδιά του αττικού λεκανοπεδίου.]