Το Πεδίον του Άρεως - Λασηθιωτάκη, Ειρήνη
[Πρόκειται για τη συνθετική προσέγγιση ενός υπαίθριου χώρου πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας. Μια προσπάθεια σύνδεσης της πόλης και του πάρκου καθώς και σύνδεσης του πάρκου με άλλους χώρους πρασίνου κοντά και γύρω από αυτό. Στη συνέχεια έγινε μια σειρά επεμβάσεων με στόχο τη δημιουργία μιας νέας αντίληψης του ιδιαίτερου χώρου του πάρκου.]