Βιβλιοθήκη στη Σχολή Καλών Τεχνών - Ξένου - Κοκολέτση, Δέσποινα
[ Πρόκειται για ένα κτίριο μεταλλικής κατασκευής 2500 m2 στο συγκρότημα της ΑΣΚΤ στην οδό Πειραιώς. Η ελάχιστης ρητορείας εξωτερική μορφή του συνεργάζεται με το διατηρητέο τοίχο μπροστά του αλλά περικλείει μία ιδιαίτερα σύνθετη εσωτερική λειτουργία.]