Μουσείο και παρατηρητήριο στον αστρονομικό σταθμό Πεντέλης - Καρατζά, Άρτεμις
[ Το θέμα αναφέρεται στην κατασκευή μουσείου με θέμα το αντικείμενο μελέτης των 4 Ινστιτούτων του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Επίσης, προτείνεται η δημιουργία παρατηρητηρίου για την πόλη και τα άστρα. Σε συνδυασμό με το μουσείο, θα λειτουργούν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αμφιθέατρο, αναψυκτήριο και ηλεκτρονική βιβλιοθήκη και βιβλιοθήκη περιοδικών, η οποία θα στεγάζεται στον ήδη υπάρχοντα θόλο του Αστεροσκοπείου.]