Συντήρηση, εκσυγχρονισμός, ανάπλαση πολυκατοικίας στην Καλλιθέα - Μαραγκάκης, Εμμανουήλ
[ Προσπάθεια να δούμε το μέλλον των πολυκατοικιών της περιόδου ΄60-΄80. Το θέμα περνάει από το γενικό επασχεδιασμό, στον επαναπροσδιορισμό του διαμερίσματος και τέλος σε μία ειδική κατασκευή λεπτομέρεια (παγκάκι στο μπαλκόνι). Τα επιμέρους : είσοδος, ακάλυπτος, δώμα, διαμέρισμα - εγκαταστάσεις - παγκάκι.Σκοπιές : βιοκλιματικός σχεδιασμός-ανθρωπομετρικά δεδομένα-εγκαταστάσεις νέες-νεοτερισμός-[η ζωή της πολυκατοικίας και η ζωή στην πολυκατοικία]-βιωσιμότητα-ιδιωτικός και κοινόχρηστος χώρος-εργονομία.]