Μουσείο τεχνολογίας επί της Πειραιώς - Ράππου, Ντακλέα Γ
[ Το μουσείο τεχνολογίας θα προσφέρει στο κοινό το κατάλληλο περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση θεμάτων επιστήμης και τεχνολογίας με "ειδικούς" χώρους όπως πλανητάριο (θόλος διαμέτρου 25μ. και ημισφαιρικής οθόνης διαμέτρου 18μ.), κινηματογράφου ευρείας οθόνης με ειδική αίθουσα 300 θέσεων για προβολή ταινιών μεγάλου format. Άλλοι χώροι θα είναι προσομοιωτής, περιοδικές εκθέσεις, τεχνοπάρκο, βιβλιοθήκη cd-rom, κλπ.]