Ανάπλαση στην περιοχή ΔΕΗ / ΑΗΣ Κερατσινίου - Ζωτάκη, Μαρίνα
[ Πρόκειται για την ανάπλαση παραθαλάσσιου γηπέδου 100 στρεμμάτων το οποίο περιλαμβάνει οικολογικό δάσος, παιδότοπο, κολυμβητικές πισίνες, ναυτικό μουσείο, αναψυκτήριο, εστιατόριο, αμφιθέατρο με πλωτή εξέδρα.]