Περιπλάνηση στην πόλη σαν καταναλωτής - Σιδέρη, Αγγελική Βασιλική ([χ.ό.], 2004)
[Ανάγνωση των χώρων κατανάλωσης και της σχέσης τους με την πόλη. Μια ανάγνωση επηρεασμένη από τις περιπλανήσεις του Πλάνητα του Μπωντλαίρ όπως τον παρουσιάζει αργότερα ο Μπέντζαμην.]