Ιαματικά λουτρά στην Εφταλού της Μυτιλήνης - Μαχλή, Μαρία
[ Το νέο κτήριο των ιαματικών λουτρών κατασκευάζεται στην πλαγιά του βουνού στην Εφταλού σε μικρή απόσταση από το ήδη υπάρχον Βυζαντινό κτίσμα των λουτρών. Δίνεται έμφαση στην ροή του νερού αλλά και των ανθρώπων στο καμπύλο κέλυφος και στα ανοίγματα που παραπέμπουν στις εικόνες των παλιών χαμάμ.]