Τόπος και αρχιτεκτονική..με το βλέμμα στη θάλασσα - Ζαβογιάννη, Παρασκευή ([χ.ό.], 2004)
[Εισαγωγή στην έννοια του τόπου. Φιλοσοφία και αρχές σχεδιασμού των αρχιτεκτόνων Α. Κωνσταντινίδη, Ed. Souto de Moura, J. Utzon. Συγκριτική ανάλυση και συμπεράσματα των κατοικιών: κατοικία στην Ανάβυσο του Α. Κωνσταντινίδη, κατοικία στο Moledo της Πορτογαλλίας του Ed. Souto de Moura, κατοικία στη Μαγιόρκα της Ισπανίας του J. Utzon. Κοινό στοιχείο η θέα στη θάλασσα και η σχέση με το τοπίο.]