Πεζόδρομοι : έρευνα, μελέτη, εφαρμογή πολεοδομικών προτύπων : Πετρούπολη, ανάπλαση περιοχής κατοικίας - Πανουργιάς, Χρήστος
[ Ανάλυση Συστήματος Αστικών Μεταφορών, έννοια πεζοδρόμου, διαχωρισμός σε κατηγορίες, καταγραφή προτύπων, προσαρμογή στα σημερινά δεδομένα. Ενδεικτικά παραδείγματα : Πολεοδομική και αρχιτεκτονική μελέτη πεζοδρομήσεων στο Δήμο Πετρούπολης. Ομαδοποίηση στοιχείων που σχετίζονται με τους πεζοδρόμους και αναλυτική εξέταση σχετικών αρχιτεκτονικών στοιχείων με οικοδομικές λεπτομέρειες.]