Αστικά κενά με περιεχόμενο στην Αθήνα - Καψανάκη, Ελένη ([χ.ό.], 2004)
[Η Αθήνα συνεχώς μεταλλάσσεται. Κάτι γκρεμίζεται και κάτι νέο κτίζεται. Πολλές φορές συναντάμε κενά στον αστικό ιστό. Κενά με ίχνη, με ιστορική μνήμη, με χρώματα.. κενά με περιεχόμενο, φορείς μιας άλλης εποχής.]