Αναδάσωση της πόλης : φυτικές παρεμβάσεις στην αρχιτεκτονική - Αρβανιτίδη, Αννα - Χαλίνα ([χ.ό.], 2004)
[Εναλλακτική φύτευση πάνω στα κτίρια. Επίδραση του πρασίνου (σε επαφή με το κτίριο) στο μικροκλίμα του κτιρίου και της πόλης. Τα φυτά ως δομικό υλικό. Παραδείγματα σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Αμιγώς φυτικές κατασκευές.]