Τίρανα / "σε χώρο ανοιχτό" - Τριάντης, Λουκάς ([χ.ό.], 2004)
[Τα Τίρανα είναι μία πόλη σε μετάβαση. Παρουσιάζεται η πολεοδομική ανάπτυξη της πόλης με άξονα την περίοδο 1990-2004 και αναφορές στο παρελθόν και στην κοινωνία της χώρας.]