Το χρώμα στην αρχιτεκτονική - Τσοπφ, Ίνες ([χ.ό.], 2004)
[Η λειτουργία της όρασης - η βιολογία του χρώματος - το ηλιακό φάσμα - τα χαρακτηριστικά του χρώματος - η ψυχολογική επίδραση του χρώματος - το χρώμα στην πόλη - ευρύτερη αναφορά (Ευρώπη - Αμερική) - αναζητώντας το χρώμα στην ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική - το χρώμα της Αθήνας - το πράσινο στην πόλη - αστικός εξοπλισμός - κινητό και σταθερό χρώμα - το χρώμα της διαφήμησης - εικαστικές παρεμβάσεις.]