Ασάφεια στην αρχιτεκτονική μορφή Τάκης Χ. Ζενέτος - Παπαδόπουλος, Γιάννης ([χ.ό.], 2004)
[Ανάλυση της μορφής του έργου του Τάκη Ζενέτου, προσδίδοντάς της τις ιδιότητες του ορίου, με σκοπό να διευκρίνιστεί η έννοια της ασάφειας στη μορφή, που στην αρχιτεκτονική προέρχεται και εξυπηρετεί απευθείας την κοσμοθεωρία του για την ενοποίηση του περιβάλλοντος.]